0
Coş de cumpărături
Nu sunt produse in coşul de cumpărături.

Transport si livrare

După ce a fost lansată comanda online, unul dintre operatorii noştri se va ocupa de aceasta pentru a o trimite în cel mai scurt timp în producţie şi apoi spre adresa comunicată de dumneavoastră. Comanda va fi trimisă prin serviciu de curierat rapid Fan Courier, în aria de acoperire a firmei de curierat. 
   Timpul de expediere este de 24 ore, pentru produselor care nu necesită personalizare. În cazul produselor personalizate, acestea se execută la comandă, iar timpul de realizare variază în funcţie de cantitatea şi complexitatea comenzii. Timpul de livrare estimat este de 1-3 zile prin curierat rapid. În perioada aglomerată a sărbătorilor sau a reducerilor, acest timp poate fi prelungit.

Costul pentru transportul coletului aferent comenzii dumneavoastră variază în funcţie de greutatea coletului. Tariful pentru primul kg este de 20 lei, iar pentru fiecare kg în plus + 1,40 lei.


Pentru comenzile a căror valoare depaşeşte 499 lei, transportul este gratuit. Nu se aplică la produsele aflate deja în promoţie sau dacă aveţi deja un Voucher ataşat facturii .


EXPEDIEM ŞI ÎN STRĂINĂTATE

Suntem în măsură să expediem produsele oriunde în străinătate, în cadrul Uniunii Europene. Pentru mai multe amănunte şi pentru oferta de preţ pentru transport, te rugăm să ne contactezi la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..