Termeni și condiții

Site-ul www.piksel.ro , denumit în continuare „piksel.ro”, este administrat de SC PROFI PIKSEL SRL, cu sediul în Tarlungeni, jud. Braşov, RO34368300, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J8/564/2015, telefon: 0774.620.231, e-mail: office@piksel.ro. Navigarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul piksel.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare detaliate mai jos.
Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti termeni şi condiţii de utilizare, precum şi de a schimba sau actualiza în orice moment conţinutul acestui site fără o notificare prealabilă. Înainte de a cumpăra de pe site-ul nostru, vă recomandăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare pentru a folosi în bune condiţii acest site. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

1. Drepturile de autor

Conţinutul site-ului piksel.ro ce include: texte, imagini, elemente de grafică web, scripturi, software şi orice alte date, este proprietatea SC Profi Piksel SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Atât sigla, cât şi sloganul postate în cadrul acestui site aparţin de asemenea SC Profi Piksel SRL. Folosirea oricăror elemente de pe acest site, sau a oricăror elemente mai sus menţionate, fără acordul scris al SC Profi Piksel SRL, se pedepseste conform legilor în vigoare. Dacă consideraţi că orice material de pe acest site, postat de echipa „piksel”, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii la adresa office@piksel.ro, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

2. Exonerarea de răspundere

Dacă o imagine arată bine pe calculator, laptop, telefon sau tabletă, asta nu înseamnă că este potrivită pentru imprimare. Se întâmplă de multe ori ca o imagine cu dimensiuni mici să arate bine în format electronic, însă imprimată să fie pixelată (înceţoşată) deoarece pentru a imprima o poză la calitate fotografică este nevoie de o dimensiune de cel puţin 1 megapixel. Înainte de a ne trimite o poză pentru personalizare vă rugăm să verificaţi dimensiunea imaginii. De asemenea vă recomandăm să ne trimiteţi doar poze făcute cu aparatul foto. Pozele salvate de pe reţelele de socializare ( cum este Facebook), sunt comprimate de softul lor de procesare al imaginilor şi rezultă imagini cu dimensiuni mici şi slab calitativ. Dacă totuşi clientul doreşte să folosim pentru personalizare o imagine de dimensiuni reduse, SC Profi Piksel SRL nu poate fi trasă la răspundere sub nici o formă de calitatea printului, clientul îşi asumă răspunderea în totalitate.
Deoarece produsele personalizate se execută doar la comandă şi sunt imprimate cu imagini şi texte personale, ele nu se pot vinde altor persoane. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a nu returna valoarea produselor comandate pentru comenzile deja lansate, chiar dacă se doreşte anularea comenzii după lansarea ei. Pentru acest lucru SC Profi Piksel SRL este liberă de orice răspundere.
În cazul trimiterii unor imagini sau documente care implică texte, replici, recenzii etc, în scopul personalizării, se consideră că respectivul client garantează originalitatea lor precum şi că are toate drepturile asupra imaginii/textului ataşat în vederea personalizării, astfel încât, prin folosirea acestei imagini/text, să nu cauzeze prejudicii niciunei terţe entităţi fizice sau juridice. SC Profi Piksel SRL nu răspunde de lipsa originalităţii sau a oricărui drept legal asupra imaginilor şi/sau textelor primite de la client în vederea realizării produselor personalizate.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

     In conformitate cu regulamentul nr. 679/2016, privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018, SC Profi Piksel SRL are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Cumparator /Utilizator.
    Consideram că este important să vă protejam confidenţialitatea şi să vă informăm cu privire la modul în care utilizam datele dumneavoastră personale.

    Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.: Numele şi prenumele dumneavoastră, CNP-ul, adresa de e-mail, adresa poştală, numarul de telefon.

    Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: facturarea comenzilor plasate, informarea clienţilor privind validarea şi expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele achiziţionate.
Este necesar să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea facturii fiscale.

Atenţie: Refuzul furnizării acestor date (din formularul de comandă) determină imposibilitatea onorări Comenzilor.

    Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate şi vom stoca datele doar atât cât este necesar pentru scopurile mai sus menţionate.
    Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@piksel.ro .
    Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a piksel.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre piksel.ro si colaboratorii acestuia pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus.
    SC Profi Piksel SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii partenere, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora şi numai în scopurile mentionate prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi ca furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
EuPlatesc – furnizori servicii de plata online;

Sameday - Furnizor servicii de curierat.
Fan Courier - furnizori servicii de curierat.

    Colectarea datelor personale se va efectua numai în scopurile specificate, explicite şi legitime; Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă şi transparentă; Toate datele personale vor fi pastrate confidential şi stocate într-un mod de înaltă securitate; Datele personale nu vor fi partajate terţilor decât în cazul în care acest lucru este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor existente între părţi; Persoanele carora li se prelucreaza datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea şi stergerea acestora, împotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cât şi de la dreptul de portabilitate al datelor.

    SC Profi Piksel SRL nu solicita Utilizatorilor/Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul/Clientul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul/Clientul nu poate tine raspunzator pe SC Profi Piksel SRL pentru niciun fel de prejudiciu.

Observatie: Datele cardului de plata al Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre SC Profi Piksel SRL, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

    Furnizarea datelor personale nu implică nici o obligație din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita oricând ștergerea datelor personale din baza de date.

    Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază ca telefon de contact.
    S.C. Profi Piksel S.R.L. va respecta informațiile confidențiale pe care le-ați furnizat și NU va vinde, NU va închiria și NU va face barter cu listele de e-mailing ale clienților săi.

4. Preţul

Preţurile aferente produselor şi serviciilor comercializate prin intermediul site-ului piksel.ro sunt exprimate in LEI şi contin T.V.A 19% . Preţurile nu conţin taxa de livrare.
Taxa de livrare variază în funcţie de greutatea şi destinaţia coletului. 
De exemplu:
Pentru Romania - in aria de acoperire a firmei de curierat, pentru un colet cu greutatea de pana 1 kg, taxa este de 18,9 lei, TVA inclus. 

Fiecare kg suplimantar se va taxa cu 1,40 lei, TVA inclus.

Pentru Romania - in afara ariei de acoperire a firmei de curierat, taxa de transport pentru primul kg este de 33 lei, TVA inclus.5. Comanda

Plasarea unei comenzi se poate face prin adăugarea în coş a produsului selectat şi completarea formularului de comandă, sau prin trimiterea unui e-mail la adresa: office@piksel.ro.
Prin finalizarea comenzii clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar ar putea suporta consecinţele acestor erori (comandă întârziată, transmisă greşit etc).
piksel.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informaţile introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii comenzii vor cădea în sarcina clientului.
După lansarea comenzii veţi primi automat o confirmare de primire, urmată de factura proformă.
În cazul comenzilor lansate din greşeală, vă rugăm să ne contactaţi în cel mai scurt timp pentru a anula comanda.
piksel.ro işi rezervă dreptul de a anula o comandă, în urma unei notificari prealabile adresate clientului, fără a exista obligaţii între părţi şi fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situaţii:
• datele clientului sunt incomplete sau incorecte;
• activitatea clientului poate produce daune site-ului piksel.ro sau partenerilor;
• eşuarea, invalidarea sau neacceptarea tranzacţiei online de către bancă;
• livrări consecutiv eşuate;
• existenţa unor suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

piksel.ro nu poate fi răspunzătoare de inexactităţi care pot apărea în completarea de către client a formularelor din site pentru finalizarea comenzii. Clienţii sunt responsabili pentru evaluarea exactităţii, completitudinii şi utilităţii informaţiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.
Clientul va fi înştiinţat printr-o notificare pe e-mail sau SMS de expedierea comenzii.
În cazul în care un produs/serviciu comandat de către client nu poate fi livrat de către piksel.ro, ne obligăm să informăm clientul asupra acestui fapt şi să returnăm în contul clientului contravaloarea produsului/serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care piksel.ro a informat clientul cu privire la această situaţie.

6. Modalităţi de plată

Puteţi alege una din următoarele modalităţi de plată:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
2. Plata prin transfer bancar, în urma emiterii proformei, (lansarea în producţie se va face imediat ce avem plata confirmată).
3. Plata ramburs la firma de curierat.

   Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

În cazul comenzilor de produse personalizate, pentru a lua unele măsuri de siguranţă, Profi Piksel SRL îşi rezervă dreptul de a solicita plata în avans. În această situaţie, personalizarea şi livrarea comenzii se va face după ce avem confirmarea plăţii.

* La primul colet neprimit/refuzat, ne rezervăm dreptul de a nu mai livra nicio comandă prin Ramburs la acel client. Se vor accepta numai comenzile cu plata în avans.

7. Livrarea

Livrarea comenzilor se realizează prin serviciu de curierat rapid Sameday și/sau Fan Courier. După expedierea coletului, veţi fi înştiinţaţi prin e-mail sau telefon.
Termenul de livrare estimat, pentru produsele comandate, este de 1-5 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii, iar în cazul produselor personalizate de la data primirii „bun de tipar” sau data confirmării plăţii. În anumite cazuri speciale (urgenţe, volum aglomerat, etc.) aceste termene pot fi micşorate sau mărite.

EXPEDIEM ŞI ÎN STRĂINĂTATE

Suntem în măsură să expediem produsele oriunde în străinătate, în cadrul Uniunii Europene. Pentru mai multe amănunte şi pentru oferta de preţ pentru transport, te rugăm să ne contactezi la e-mail: office@piksel.ro.

Atenţie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a comenzilor, este imposibilă operarea de modificari asupra comenzilor deja plasate.

În cazul livrării la locul de muncă al clientului, caz în care curierul nu poate avea acces în locaţia respectivă, clientul trebuie să se asigure că poate recepţiona această comandă.

În ziua în care trebuie să primiţi coletul, vă recomandăm să vă aflaţi la adresa de livrare menţionată pe formularul de comandă. În caz contrar, vă rugăm să contactaţi curierul şi să stabiliţi împreună intervalul orar în care vă poate găsi şi livra coletul.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată, în timpul transportului produsului sau coletului trimis de către noi, revine societăţii de curierat conform legislaţiei în vigoare.

Important: Vă recomandăm să verificaţi coletul în prezenţa agentului firmei de curierat. Dacă produsul este deteriorat, vă rugăm să întocmiţi un proces verbal de constatare cu agentul curierului şi să reclamaţi imediat această situaţie la adresa de e-mail office@piksel.ro sau la numarul de telefon: 0774.620.231. Dacă coletul ajunge la dumneavoastră cu ambalajul deteriorat, resigilat sau despachetat, vă rugăm să refuzaţi primirea acestuia. În caz contrar orice reclamaţie ulterioară este declarată nulă.
Prin semnarea AWB-ului de livrare şi primirea coletului, clientul recunoaşte primirea în bune condiţii şi în totalitate a produselor comandate.

8. Returnarea produselor

Clientul se obligă să notifice piksel.ro intenţia sa de a returna produsele achiziţionate, prin e-mail la adresa office@piksel.ro sau prin telefon la numarul 0774.620.231, în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, piksel.ro poate refuza coletul.
Conform legislaţiei române în vigoare, Consumatorul poate returna produsele achiziţionate, în ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreşte. Produsele se returnează în ambalaj original şi în aceeaşi stare în care au fost trimise (fără defecte, cu excepţia defectelor deja semnalate de client în corespondenţa cu piksel.ro). Nu vom accepta produsele deteriorate din cauza ambalajului neadecvat. SC Profi Piksel SRL va înapoia contravaloarea comenzii în maxim 14 de zile de la data returnării produsului. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Consumatorul NU mai beneficiază de aceleaşi drepturi în cazul în care produsul comandat a fost creat după solicitările acestuia, adică mai exact produsele PERSONALIZATE sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care conţin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

Ne rezervăm dreptul de a NU accepta returnarea produselor personalizate fără existenţa unor defecte de printare/gravare. Nu se consideră defect de printare diferenţa de nuanţe (e posibil ca pe ecranul dvs culoarea să fie mai închisă sau mai deschisă). Returnarea produselor personalizate se va face dacă personalizare a fost realizată greșit (cu alt text/mesaj sau altă imagine decat cele furnizate de client) din vina unui angajat al societății noastre.
piksel.ro îşi rezervă dreptul de a nu returna contravaloarea produselor personalizate comandate, în cazul în care clientul doreşte anularea comenzii.
Dacă o comandă la care s-a oferit produs cadou este respinsă sau returnată integral, clientul este obligat să returneze şi produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată şi nedesigilată, în caz contrar piksel.ro va returna valoarea comenzii, mai puţin valoarea produsului cadou.
În cazul în care produsul achiziţionat este nefuncţional sau prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu un produs funcţional, cu condiţia notificării în scris în termen de 24 de ore de la primirea produsului.

Pentru produsele din lemn care prezinta noduri, textura proeminenta sau crapaturi fine nu sunt considerate defecte daca nu afecteaza buna functionare a produsului. Lemnul este un material natural, cu structura diferita in functie de provenienta lui, ceea ce face ca produsele realizate din lemn sa nu fie identice ca marime, culoare sau finisaj.

9. Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, clientul a luat la cunoştinţă faptul că legile române vor guverna termenii şi condiţiile de mai sus. În cazul unor eventuale conflicte între SC Profi Piksel SRL şi clienţii săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa competentă în conformitate cu legile române în vigoare.
Fiecare produs din fiecare categorie este prezentat şi descris astfel încât informaţiile pe care vi le oferim să vă ajute cât mai mult în vederea alegerii produsului dorit. piksel.ro nu vă oferă garanţia că fiecare descriere fie ea a produsului sau a unui serviciu să fie lipsită de erori neintenţionate sau de formulări care nu sunt pe înţelesul tuturor.

10. Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Regulament de desfaşurare a campaniei- Voucher cadou la prima comandă

Art. 1. Organizatorul este

1.1. SC Profi Piksel SRL cu sediul social în localitatea Feldioara, str. Braşovului, nr.1BIS, jud. Braşov, cod fiscal RO 34368300, număr de înregistrare la Registrul Comerţului J8/564/2015.

Art.2. Descrierea campaniei

2.1 S.C. Profi Piksel S.R.L. oferă cadou clienţilor care în perioada 18.07.2017 –31.08.2017 plasează prima comandă pe site-ul www.piksel.ro, o reducere sub formă de voucher.
2.2 Reducerea se acordă sub formă de voucher utilizabil la următoarea comandă efectuată online.
2.3 Voucherul va fi emis după achitarea comenzii şi va avea valoarea de 20% din valoarea coşului de cumpărături.
2.4 Voucherul va fi emis si transmis în format electronic (prin e-mail), la adresa de e-mail comunicată. Pentru a primi voucherul este necesar să ne transmiteţi o adresă de e-mail validă.
2.5 Clienţii care au intrat în posesia unui voucher îl pot folosi exclusiv la achiziţia oricărui produs, cu excepţia celor cu preţul redus sau aflate la ofertă.
2.6 Voucherul cadou este valabil 30 de zile (o lună) de la primirea lui pe e-mail.

Art 3. – Dreptul de participare

3.1. La această campanie pot participa atât persoanele fizice, având vârsta de cel puţin 18 ani la data desfăşurării campaniei, cât şi persoanele juridice.

Art. 4. Perioada de desfăşurare a campaniei

4.1. Campania "Voucher cadou la prima comandă" se va desfăşura în perioada 18.07.2017 – 31.08.2017.

Art. 5 – Modalitate de participare şi desfăşurare a campaniei

5.1. Clienţii Piksel care în perioada 18.07.2017 – 17.08.2017 plasează prima lor comandă primesc un voucher cadou, care poate fi folosit la următoarea comandă, dar nu mai târziu de 30 zile de la primirea acestuia pe e-mail.
5.2. Voucherul este valabil pentru o singură utilizare şi nu poate depăşi 30% din valoarea comenzii.
5.3. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte prin care se acordă discount, voucherul nu se poate utiliza pentru a reduce un produs deja redus.
5.4. Voucherul poate fi folosit exclusiv în momentul plasării comenzii, la rubrica „Cupon reducere” din formularul de comandă. Acesta nu poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.
5.5. Voucherul nu se poate transforma în bani, nici nu poate fi folosit pentru achitarea transportului, îl puteţi folosi doar pentru a obţine reduceri de preţ la produsele achiziţionate.
5.6. Participanţii răspund de corectitudinea datelor introduse în formularul de comandă.
5.7. În cazul în care comanda înregistrată a fost anulată sau returnată, voucherul va fi dezactivat şi beneficiile automat anulate. Dacă returnaţi prima comandă după utilizarea voucherului cadou, sumă ce vă va fi returnată va fi redusă cu valoarea voucherului utilizat.

Art. 6 – Dispoziţii finale

6.1. Prin participarea la aceasta campanie, participanţii declară că sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament.
6.2. Piksel.ro îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfăşurare a campaniei, fără o notificare prealabilă.
6.3. Piksel.ro îşi rezervă dreptul de a modifica datele şi durata Campaniei. Acest lucru va fi adus la cunoştinţă publicului prin publicarea pe site-ul www.piksel.ro
6.4. Piksel.ro îşi rezervă dreptul de a verifica şi monitoriza modul în care se desfăşoară Campania. În cazul în care se observă anumite tentative de fraudă se va refuza utilizarea voucherului.
6.5. Piksel.ro nu-şi asumă răspunderea de neprimirea voucherului sau a reducerii datorate furnizării greşite a adresei de e-mail şi/sau a celorlaltor informaţii din formularul de comandă.
6.6. Eventualele neînţelegeri apărute între Piksel şi participanţii la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instantele judecătoreşti române competente.
6.7. Prin înscrierea la prezenta promoţie, participanţii sunt de acord ca numele, adresa de e-mail şi numărul de telefon indicat să fie folosite pentru comunicări ulterioare despre ofertele speciale ale piksel.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la office@piksel.ro sau telefonic: 0774620231.