0
Coş de cumpărături
Nu sunt produse in coşul de cumpărături.

Cum cumpar

Pentru a alege produsele dorite, navigati pe site cu ajutorul meniului prin categoriile de produse

dada

Alegeti produsul dorit apoi faceti click pe simbolul "CUMPARA ". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi si aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile sau sa vi se arate cosul. In situatia in care ati terminat cumparaturile dati click pe "Finalizare"

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online aveti cele 2 optiuni, "Comanda ca oaspete" -fara a crea un cont, sau "Inregistrează-te și finalizează comanda

2

Urmatorii pasi sunt sa bifati caseta de acceptare a termenilor si apoi sa apasati butonul din dreapta "Confirmă Comanda".
3
dupa care va trebui sa completati datele pentru facturare si sa alegeti modalitatea de plata:
1) RAMBURS - CASH la livrare (contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.)
2) Transfer bancar (transfer bancar, pe baza facturii proforme in format electronic)

Veţi primi un mesaj automat pe adresa dumneavoastră de e-mail care va confirma primirea comenzii iar apoi veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea ultimelor amănunte.

Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin curierat rapid.
Comenzile plasate până în ora 14:00 se vor livra în 24h de la primirea comenzii. Comenzile plasate dupa ora 14:00 se vor livra în maxim 48h de la primirea comenzii. În cazul produselor personalizate acestea vor fi expediate între 1-5 zile lucrătoare, după primirea e-mail-ului cu "Bun de tipar" şi/sau a confirmării plăţii. În anumite cazuri speciale (urgenţe, volum aglomerat, etc.) aceste termene pot fi micşorate sau mărite.

Costul  transportului va fi afişat separat pe comanda şi pe factura emisă către dumneavoastră. În cazul retururilor de marfă, costul de transport nu se returnează.