Printul direct UV

10/01/2020
John Doe
Printul direct UV

Printul direct UV aduce o inovaţie în industria personalizărilor deoarece cu noua tehnică se imprimă direct pe materiale rigide plane, cum sunt: lemnul, sticla, placile de metal, PVC-ul, ceramica, marmura, granitul, plasticul, etc. 

Avantajele printului UV:
*  Cerneala UV nu are nevoie de timp de uscare, în timpul imprimării, un Led UV trece peste cerneala imprimată şi o uscă pe loc.
* Cerneala UV nu este urât mirositoare.
*  Durabilitatea ridicată a printului la factorii externi (raze UV, apă, soluţii pe bază de solvent şi alcool) şi rezistenţă la zgârieturi datorită faptului că la finalul procesului de imprimare cerneala devine una cu materialul imprimat.
*  Calitatea fotografică a printului, în culori vii datorită capului de imprimare performant şi a cernelurilor originale japoneze.
* Se poate imprima pe materiale colorate sau transparente, chiar şi în oglindă (pe spatele materialului) datorită existenţei cernelii albe în setul de cerneluri.
*  Se poate lăcui selectiv orice print pentru o notă de eleganţă aparte.
* Prin imprimarea în mai multe straturi se realizează printul în relief.
*  Realizarea unei game largi de produse personalizate.
Datorită printului UV direct pe material putem realiza diverse tablouri/ceasuri pe PVC, sticlă acrilică, lemn, MDF cu dimensiunea maximă de 30x45 cm şi grosimea maxima de 7 cm, dar nu numai (realizăm cărţi de vizită pe folie PVC, carduri de fidelitate, pix-uri personalizate etc.)