0
Coş de cumpărături
Nu sunt produse in coşul de cumpărături.

Politica de confidentialitatePrelucrarea datelor cu caracter personal PIKSEL
In conformitate cu regulamentul nr. 679/2016, privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018, SC Profi Piksel SRL are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Cumparator /Utilizator.
Politica de confidentialitate promovata de PROFI PIKSEL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
PROFI PIKSEL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon.
SC Profi Piksel SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii partenere, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora şi numai în scopurile mentionate prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi ca furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare.
Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
Fan Courier Express, Sameday si DPD - furnizori servicii de curierat.
Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.
SC Profi Piksel SRL nu solicita Utilizatorilor/Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul/Clientul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul/Clientul nu poate tine raspunzator pe SC Profi Piksel SRL pentru niciun fel de prejudiciu.
3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.
In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0774620231 sau prin e-mail la urmatoarea adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
In cazul in care aveti comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0774620231 sau prin e-mail la urmatoarea adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact

  • Email office@piksel.ro
  • Telefon 0774 620 231
  • Adresa Brasov