0
Coş de cumpărături
Nu sunt produse in coşul de cumpărături.
Doriţi un cadou memorabil sau un obiect de decor deosebit? Vă aflaţi în locul potrivit.

Piksel vă pune la dispoziţie o gamă diversificată de produse personalizabile, cu dimensiuni variate. În pagina fiecărui produs (cu excepţia produselor artizanale şi a ceasului triptic) veţi găsi 3 variante de a alege şi de a ne trimite fotografia pentru personalizare. Dumneavoastră trebuie să alegeţi una din aceste variante:

1.  Galerie foto - Simulare personalizare online - este varianta în care puteţi să adăugaţi o fotografie personală din galeria voastră foto şi/sau un text (un mesaj de genul: La mulţi ani!; Iulie 2016...), sau puteţi alege o fotografie din galeria noastră foto. Ulterior, dând clik pe fotografie, puteţi simula cum doriţi să arate fotografia: color, alb-negru sau sepia. Tot aici vă puteţi creea propriul colaj. Nu uitaţi să salvaţi această simulare şi să finalizaţi comanda, în caz contrar fotografia/colajul nu va ajunge la noi.
2.  Încarcă fişier imagine - este varianta în care încărcaţi o fotografie din galeria voastră foto şi după finalizarea comenzii noi o vom primi pe e-mail.
3.  Trimit imaginea mai târziu pe e-mail - este varianta în care alegeţi produsul, dar nu vă puteţi decide ce fotografie să folosiţi pentru personalizare. Reveniţi mai târziu pe e-mail cu fotografia aleasă.

Dacă nu vă puteţi hotărî în privinţa produsului potrivit sau aveţi nevoie de alte detalii legate de produsele noastre, nu ezitaţi să ne contactaţi pe e-mail: office@piksel.ro, mobil: 0774620231 sau chat. Orice metodă alegeţi, vă răspundem cu drag.

Contact

  • Email office@piksel.ro
  • Telefon 0774 620 231
  • Adresa Brasov