0
Coş de cumpărături
Nu sunt produse in coşul de cumpărături.
 

Despre noi

SC Profi Piksel SRL este o societate care activează în domeniul personalizărilor.

     Încă de la început ne-am propus să realizăm produse speciale şi de calitate, cadouri unice. Produsele speciale sunt cele realizate special pentru cineva, pe gustul şi preferinţa CUIVA. Calitatea înseamnă eleganţă, frumuseţe, perfecţiune şi nu în ultimul rând durabilitate. Pentru ca acest lucru să se concretizeze, am achiziţionat echipamente cu tehnologie de ultimă generaţie, folosim materie primă de cea mai bună calitate, folosim cerneluri originale şi dichisim fiecare produs în parte.

    Cu o fotografie de minim 1 mega sau o grafică bine configurată putem personaliza orice material (din lemn, pânză, piatră, marmură, sticlă, plastic etc.) prin imprimare digitală, imprimare directă, gravură sau cu autocolant (sticker decorativ). Un produs personalizat este un produs care are imprimată/gravată imaginea reprezentativă a clientului. Fie că este vorba de o fotografie, fie că este vorba de o siglă, aceasta este ceea ce-l face un produs personal.

    Realizăm produse personalizate cu imaginea clientului sau cu fotografii alese din galeria noastră foto, pe care o punem la dispoziţia oricărui client. Produsele noastre se adresează atât persoanelor fizice care doresc să-şi surprindă apropiaţii cu ceva special, cât şi pentru firme care doresc să-şi bonuseze angajaţii sau chiar colaboratorii.

    “Darurile cuceresc pe oameni şi pe zei.”spunea Ovidius. Din cele mai vechi timpuri s-a ştiut importanţa de a dărui şi omenirea a fost învăţată să dăruiască. Prin acest obicei ne exprimăm recunoştintă/sentimentele unii faţă de alţii.

    Venim în întâmpinarea clienţiilor noştri cu produse speciale, realizate pentru cei speciali.
Produsele noastre sunt: tablouri din una sau mai multe fotografii, tablouri din una sau mai multe piese, tablouri Canvas, tablouri pe PVC, tablouri pe sticlă acrilică, tablouri pe MDF, tablouri gravate, postere, ceasuri pe diferite materiale, fotomagneţi de frigider, felicitări etc.

Pentru companii realizăm cărţi de vizită speciale din PVC sau carton, carduri de fidelitate, promoţionale personalizate etc.

Contact

  • Email office@piksel.ro
  • Telefon 0774 620 231
  • Adresa Brasov