0
Coş de cumpărături
Nu sunt produse in coşul de cumpărături.

Ce reprezinta un tablou canvas?

    Tabloul canvas reprezintă imprimarea unei fotografii pe o pânză asemămătoare celei folosite pentru pictură, tratată la suprafaţă cu o soluţie specială care ajută la fixarea cernelii pe pânză şi face ca fotografiile să fie redate până la cele mai mici detalii.
       Fiecare tablou canvas este un produs handmade. Pânza după ce trece de etapa imprimării, urmează a fi întinsă cu grijă pe şasiurile de lemn uscat, la unghiul perfect în care nu se vor forma cute şi nici nu se va forţa pânza. Pânza astfel întinsă este capsată pe spatele şasiului. Marginile tabloului sunt complet acoperite cu pânza imprimată. În funcţie de dimensiunea tabloului se adaugă una sau două traverse pentru rigidizare. Marginile şasiului sunt prevăzute cu caneluri pentru o bună îmbinare şi introducere a penelor de întindere a pânzei canvas.
      Realizăm tablouri canvas cu imprimanta Epson de mari dimensiuni, la cea mai mare rezoluţie fotografică care există pe piaţă momentan. Datorită celor trei nuanţe de negru incluse în setul de culori, împreună cu noua tehnologie cu pigment de culoare, precum şi a capului de imprimare de ultimă generaţie (MicroPiezo TFP), realizăm printuri viu colorate şi luminoase,oferind în acelaşi timp culori stabile încă din momentul în care acestea ies din imprimantă.
     Cerneala cu pigment de culoare are la bază apă (fără compuşi toxici sau miros), astfel tablourile pot fi expuse fără probleme în camera copilului, în spitale, în cabinete medicale etc.
      Pentru că dorim să oferim tablouri canvas durabile şi de bună calitate, folosim lichid de laminare special pentru canvas, pe bază de apă (fără compuşi toxici sau miros). Acest lichid oferă tablourilor canvas o durabilitate maximă şi o eleganţă aparte.

Contact

  • Email office@piksel.ro
  • Telefon 0774 620 231
  • Adresa Brasov